Permanente Make Up

Permanent Make-up
Altijd een verzorgde uitstraling zonder make-up. Ideaal als u geen tijd hebt om u op te maken. Ook zeer geschikt wanneer u contactlenzen of een bril draagt, aan sport doet of wegens ziekte geen haar heeft.

»

Permanente Make Up

Permanent make-up

Permanent make up is een ideale manier om uw wenkbrauwen en oogcontour altijd bijgewerkt te hebben. U hoeft ze niet meer bij te kleuren. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in zwembad, sauna of wanneer u in de regen loopt of fietst.

 

Omdat 50% van de kleurstof na de eerste behandeling wordt afgestoten moet het nog een tweede keer worden ingebracht. Deze nabehandeling gebeurt na twee tot vier weken en is bij de prijs inbegrepen.
Gemiddeld genomen blijft de permanente make-up twee tot vijf jaar mooi. Daarna zal het wat vervagen omdat het proces van natuurlijke huidvernieuwing gewoon doorgaat.

 

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van natuurlijke eyeliners en wenkbrauwen. Vanzelfsprekend dragen onze kleurpigmenten de goedkeuring van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit en zijn wij GGD gecertificeerd: onze vermelding kunt u vinden op de website van de overheid: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Tarieven                

Eyeliners boven v.a € 179,00
Eyeliners onder€ 159,00
Boven en onder tegelijk v.a.€ 295,00
Wenkbrauwen€ 325,00
«