Snel afvallen

Slank worden en slank blijven: twee doelen op zich. Om af te slanken en uw streefgewicht daarna te behouden, is meer nodig dan een tijdelijk dieet.

 

Momentum® is geen wondermiddel maar een effectief 3 Fasenplan, waarbij u op gezonde wijze - onder begeleiding van onze gecertificeerde consulent - succesvol kunt afslanken in 24 dagen en vervolgens leert om uw behaalde streefgewicht vast te houden.

 

Eenvoudig, zonder hongergevoel en met een minimaal effect op uw sociale leven.
 

»

Snel afvallen

Momentum® in het kort
• Veilig en verantwoord
• Effectief: gewichtverlies
• Stofwisseling blijft op peil
• Gezonde en smakelijke recepten
• Geen hongergevoel
• Energieverhogend
• Hypoallergeen
• Blijvend resultaat door uitgebalanceerd 3 Fasenplan

 

Hoe werkt het?
Het Momentum® afslankprogramma bestaat uit 3 fasen. Fase 1 duurt 24 dagen en heeft Carnitrin® als basis: een natuurlijke vloeistof die het hongergevoel vermindert, de stofwisseling op peil houdt, de vetstofwisseling activeert en de ongezonde vetten aanspreekt. Uw spieren en brandstof worden dus met rust gelaten. In combinatie met een uitgebalanceerd dieet en het voedingssupplement Multi Vita, kunt u succesvol afslanken in 24 dagen, veelal op de gewenste plaatsen (buik, billen, benen, bovenarmen, heupen). Tijdens fase 2 (21 dagen) vult u het dieet langzaam aan om uw nieuwe gewicht te stabiliseren, het beruchte jojo-effect te voorkomen en vaak nog enkele kilo’s te verliezen. Fase 3 - de levensfase - geeft handvatten en richtlijnen voor een slank, gezond en vitaal leven.
 

Het dieet
Speciaal voor het programma hebben we een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om uzelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. Op mijnmomentum.nl vindt u regelmatig nieuwe recepten en in de handleiding van het programma hebben we in samenwerking met een chef-kok een aantal smakelijke weekmenu’s samengesteld.

 

Voor wie? 
Door de speciale samenstelling van de supplementen spreekt Momentum® rechtstreeks uw inactieve vetten aan, oftewel: de ongezonde vetten zonder enige functie, vaak op buik, billen, benen en heupen en bovenarmen. Het programma is daarom niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling.

Dus hebt u ‘alles’ al geprobeerd, maar krijgt u steeds die paar hardnekkige kilo’s er niet af? Dan is Momentum® wellicht de oplossing voor u!
 

Wat kunt u verwachten?
Het Momentum® afslankprogramma bestaat uit 24 doses Carnitrin®, 45 Multi Vita capsules, een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een handig dieetoverzicht en een meetlint om uw behaalde resultaten bij te houden. Basisbegeleiding door een gecertificeerd consulent is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Dus wat kunt u verwachten? Een hoge slagingskans! Wie het programma nauwkeurig volgt, zal zeer waarschijnlijk het gewenste resultaat behalen en behouden.
 

Inspiratie en motivatie
Volgt u het Momentum® afslankprogramma of bent u van plan er binnenkort mee te starten? Kijk dan af en toe eens op mijnmomentum.nl. Hier kunt u op ieder moment van de dag inspiratie én motivatie vandaan halen. U vindt er onder andere nieuws, achtergrondinformatie, smakelijke recepten, handige tips en ervaringen van anderen.

Tarieven

Momentum®kuur
€ 189,00
Momentum®kuur incl.persoonlijke begeleiding 
€ 235,00

 


Het Momentum® afslankprogramma bestaat uit 24 ampullen Carnitrin®, 2 pipetten, 45 Momentum® Multi Vita capsules, een Bodysizer (meetlint), een uitgebreid 3 Fasenplan (handleiding) inclusief smakelijke weekmenu’s en een handig dieetoverzicht. Op www.mijnmomentum.nl vind je daarnaast dagelijks nieuwe recepten, leuke gezondheidsweetjes en ervaringen van anderen. 
 

«