Laser ontharen

Het haar moet voldoende pigment bevatten om het werkzame flitslicht, afkomstig van de Ellipse, te absorberen. Dit licht wordt uitgezonden in verschillende golflengtes en schakelt de haarworteltjes definitief uit.

 

De methode gaat als volgt:

 

 

»

Laser ontharen

Witte en blonde haartjes bevatten geen pigment en kunnen dus niet worden behandeld. De Ellipse heeft een spotgrootte van maar liefst 1 x 5 cm. Hierdoor is het mogelijk grote oppervlakten snel te behandelen en kunnen per flits honderden haarzakjes tegelijk uitgeschakeld worden.

Wat maakt het verschil?

  • Al meer dan 2.000.000 flitsen ervaring sinds 2002
  • Vergoeding door zorgverzekeraars
  • Behandeling met de nieuwste Ellipse I²PL
  • Veilig, snel en klinisch bewezen
  • Niet meer harsen of scheren
  • Ervaren en gekwalificeerde specialisten

Tarieven

De behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en wordt besproken tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

 

Vergoeding zorgverzekeraar Zorgverzekeraars vergoeden veel van onze behandelingen tot wel 100%. Wilt u weten of uw verzekering uw behandeling vergoed, wij zoeken het voor u na.. lees hier over de zorgcheckAantal behandelingen
Over het algemeen heeft u vier tot tien ontharingsbehandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode van zes tot acht weken. Afhankelijk van een aantal factoren als erfelijkheid, hormoomhuishouding en geslacht kan het totaal aan behandelingen ook hoger liggen.  Definitief ontharen kan niet in één behandeling worden afgerond omdat haren afwisselend een rust- en een groeifase doormaken. Alleen in de groeifase bevatten haarzakjes een haar en kunnen ze worden behandeld. Hierdoor is het noodzakelijk de behandeling net zo lang te herhalen totdat alle haarzakjes door de groeifase zijn gegaan.
De duur van de groeifasen is afhankelijk van meerdere factoren en kan dus per persoon verschillend zijn. Uw leeftijd, uw huidtype, de dikte en dichtheid van uw haar en de plek van de haargroei kunnen daarin een rol spelen. De behandeling wordt dan ook specifiek op u afgestemd.Nabehandeling
Als u een gevoelige huid heeft kunt u een verzachtende en verkoelende crème aanbrengen na het ontharen. Het is verstandig om na het ontharen teveel zon te vermijden en om gedurende een paar weken na het ontharen een zonnebrandcrème te gebruiken (minimaal factor twintig).


«