Glycolpeeling

Een glycolpeeling is een professionele peeling  waarmee de huidtherapeut op een veilige en gecontroleerde manier de huidlaag met beschadigde huidcellen verwijdert.  Het bestaat uit verschillende concentraties fruitzuren die de  huid heel zacht afpelt.


Hierdoor wordt de gezonde huid weer zichtbaar en stralend.  Zeer geschikt  bij acne, littekens, huidveroudering,  grove poriën pigmentvlekken en een grauwe huid.

»

Glycolpeeling

Effect

  • Hydratatie: de fruitzuren verhogen de waterbindende capaciteit in de hoornlaag,   zodat de huid in staat is meer vocht vast te houden
  • Antioxidant: de fruitzuren hebben een ontstekingsremmende werking
  • Exfoliatie: het afstoten van de bovenste huidcellen
  • Keratolytisch: het versneld afschilferen van de hoornlaag

Tarieven

Losse behandeling€ 69,00
Kuur van 4 behandelingen€ 225,00Vergoeding zorgverzekeraar 
Zorgverzekeraars vergoeden veel van onze behandelingen tot  wel 100%. Wilt u weten of uw verzekering uw behandeling vergoed, wij zoeken het voor u na.. lees hier over de zorgcheck.

Werking
In de praktijk wordt met twee concentraties glycolzuur gewerkt, 50% en 70%. Er kan pas worden gestart met deze intensieve peeling wanneer de huid goed is voorbereid. Dit gebeurt door middel van een thuisbehandeling met een crème waar ook glycolzuur in is verwerkt, maar dan een lager percentage. Deze crème bereidt de huid voor op de intensieve peeling. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen is het wenselijk de thuisbehandeling een aantal keren te herhalen. Tijdens de behandelingen wordt de tijd en de concentratie langzaam opgevoerd. Soms geeft de thuisbehandeling al voldoende resultaat. Tevens wordt glycolzuurpeeling vaak gecombineerd met microdermabrasie en LED-licht.


 

«