Micro Needling

Micro Needling  is een techniek  die de huid aanzet tot huidvernieuwing waardoor nieuw collageen ontstaat. De techniek gaat met behulp van een medische huidroller.  

»

Micro Needling

Deze huidroller bevat een aantal zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Door heel doelgericht over de huid te rollen ontstaan hierin talloze kanaaltjes en perforaties.

Net zoals bij een normale verwonding zal de huid zichzelf geheel vernieuwen en is hierna 200% meer in staat tot het opnemen van actieve werkstoffen.

Effect
Het beste resultaat boeken we bij behandeling van  littekenweefsel ontstaan door acne of striae. Ook rimpels en putjes in de huid of grove poriën en pigmentvlekken zijn goed te behandelen.

Een kuur bestaat uit gemiddeld 3 behandelingen met tussenpozen van 8 weken. Deze periode staat voor herstel en aanmaak van nieuw collageen. De behandeling wordt thuis voortgezet met behulp van een vereenvoudigde huidroller met een diameter van 0,2/0,3 mm  en met speciale actieve preparaten die na de Needling extra goed worden opgenomen.

Tarieven

Losse behandeling€ 270,00
Kuur van 3 behandelingen€ 590,00

 

 

Vergoeding zorgverzekeraar 
Zorgverzekeraars vergoeden veel van onze behandelingen tot  wel 100%. Wilt u weten of uw verzekering uw behandeling vergoed, wij zoeken het voor u na. Lees  hier over de zorgcheck.


«