T-Away

Een mooie huid is glad en gezond. Storende pigment vlekjes, rode vaatjes of steelwratjes in uw gezicht of op uw lichaam kunnen moeiteloos en razendsnel worden aangepakt met de T-away.  

 

 

»

T-Away

De T-away methode is weefselvriendelijk  en geschikt voor het verwijderen van:

  • Pigment- en of ouderdomsvlekken
  • Couperose (gesprongen rode adertjes)
  • Bloedblaasjes
  • Fibromen (steelwratjes)


Effect
De behandeling is nagenoeg pijnloos en heeft een direct zichtbaar resultaat zonder langdurige bijwerkingen.  De huidtherapeute geeft vooraf een goede indicatie van het aantal noodzakelijke behandelingen en kijkt of de oorzaak dieper gelegen is. In dat geval zal zij behandeling met de I²PL adviseren.

Werking

De T-away maakt gebruik van de unieke USFH-applicator, Ultra Short High Frequency.  Deze hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt in het lichaam warmte die zich aan de punt van een ongeisoleerd klein gouden staafjes concentreert. Hiermee worden de huidaandoeningen aangestipt en blijft de huid eromheen intact. De methode is afkomstig van Danycare, deze Duitse firma is al 30 jaar actief op het gebied van medische apparatuur.

Nabehandeling

Kom niet rechtstreeks in de zon tot 6 weken na de behandeling en bescherm uw huid met een optimale beschermingsfactor tegen schadelijk UV licht, wij adviseren Payot factor 50.
 
Vermijd hete en natte ruimtes, zoals sauna's en zwembaden, tot 72 uur na behandeling.

Vergoeding zorgverzekeraar
Zorgverzekeraars vergoeden veel van onze behandelingen tot  wel 100%. Wilt u weten of uw verzekering uw behandeling vergoed, wij zoeken het voor u na. Lees hier over de zorgcheck.


«