Visie

Gevestigd in 1995 en in daarmee een van de eerste paramedische cosmetische instituten van Nederland. 

Wij zijn dan ook hét adres als je huidtherapie op medische basis wilt volgen of wanneer je op zoek bent naar een professioneel schoonheidsinstituut.

 

Behandeling vindt plaats in ons sfeervol monumentaal pand op het prachtige Limoscomplex. Een heerlijke plek om volop te genieten van de rust en aandacht door onze professionals.  Wij houden van ons vak en vinden het vanzelfsprekend om jou te verzorgen en te verwennen.

 

 

 

»

Visie

Kennis
De huidtherapeuten in ons centrum zijn de volgende schakel in dermatologie. Door hun paramedische vooropleiding en door het volgen van bijscholingen en intensieve trainingen bent u verzekerd van optimale kennis en kunde. Wij werken uitsluitend met medisch gecertificeerde apparatuur.  Bovendien vergoeden zorgverzekeraars een groot aantal behandelingen tot wel 100%.

Voorlichting
Myriam Grefkens Cosmetisch Adviescentrum hecht veel waarde aan een heldere voorlichting voorafgaand aan de behandelingen. Het is vaak een hele stap voor mensen met bijvoorbeeld overbeharing of andere huidproblemen om hiermee naar buiten te treden. Wij vinden het belangrijk dat zij weten hierin niet alleen te staan en dat wij in veel gevallen oplossingen kunnen bieden. In het intake gesprek komen naar voren: het behandelplan, de te verwachten resultaten en het kostenplaatje.

«