Reviews

"Acht jaar geleden kwam ik bij jou in de praktijk voor definitief ontharen. Na een aantal behandelingen met de IPL methode had ik op de behandelde plaatsen geen ongewenste haargroei meer! Geen last meer van ingegroeide haartjes.  Deze methode van ontharen is een geweldige uitvinding!

Al jaren laat ik mijn “couperosehuid” behandelen. Eerst via elektrisch aanprikken later met lichttherapie. Elektrisch aanprikken liet, na de behandeling, altijd rode plekken achter. De huid had langere tijd nodig om te herstellen.

»

Reviews

Met de lichttherapie is dat probleem weg. Het is een veilige behandeling en het geeft een mooi resultaat. Mijn huid is sterk verbeterd en beslist minder rood. Ik ben er zeer tevreden over en kan de behandeling iedereen aanbevelen. Een paar keer per jaar een behandeling en de couperose is bij mij grotendeels weg.
Met grote zorgvuldigheid voer jij of een van jouw medewerksters deze behandeling uit, waarbij jullie altijd goed letten op de gevoeligheid van de huid.

Om de twee jaar brengen jullie permanente eyeliner aan. Doordat jullie een verdovende crème aanbrengen op de te behandelen plekken, is de pijn goed te verdragen.

Het resultaat is superstrakke grijs/zwarte lijntjes rond de ogen waar ik zeker twee jaar plezier van heb.
’s Ochtends alleen nog een laagje mascara op de wimpers en ik heb de hele dag een verzorgd uiterlijk. Gedurende de dag hoef ik niets meer bij te werken. Heerlijk!

Ik maak me nooit zorgen hoe mijn huid er na een behandeling uit gaat zien, want ik weet dat jij en jouw medewerksters de conditie van mijn huid nauwlettend in de gaten houden. Jullie zullen niets doen waar jullie niet achter staan. 
Een nieuwe afspraak voor een couperose behandeling heb ik al gemaakt en als het aan mij ligt gaan we zo door."
Marijke Gommers


"Na verschillende diëten te hebben geprobeerd is de Momentumkuur voor mij zeer succesvol gebleken. In totaal ben ik 10 kg afgevallen, zonder hongergevoel, en blijf ik ook na de kuur op mijn streefgewicht. Ik ben ook zeer tevreden met de begeleiding die ik heb gekregen."

Hans Thijssen


"Van elke behandeling geniet ik intens. De adviezen, rust en de aandacht waarmee alles gebeurt vind ik heerlijk. Ze hebben veel kennis in huis en kijken heel goed naar de persoon die ze voor zich hebben. Ik kan me er helemaal aan overgeven en kom er heerlijk ontspannen vandaan."
Margje Toonen

 

"Al weer een tijdje geleden heb ik bij Myriam Grefkens mijn benen laten ontharen met IPL-behandelingen. Ik ben nu een paar jaar verder en ben uiterst tevreden over het resultaat. Ik moet hier en daar nog wel eens een haartje weghalen, maar mijn benen zien er gewoon anders en veel beter uit dan vroeger. Ik durf nu zelfs in de zomer gewoon een korte broek of rokje aan te trekken, omdat ik weet dat er geen ontsierende haren meer te vinden zijn!


De behandelingen vonden plaats na een goede voorlichting en een gedegen advies, in een prettige omgeving, met bijzonder aardig personeel, op discrete manier, heel professioneel en zoals gezegd met een blijvend resultaat. Ik kan Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens daarom zonder aarzelen bij iedereen aanbevelen!                                                                                                 Elly"Ik kom al een aantal jaren bij Myriam Grefkens voor mijn huidbehandelingen. Het deskundige team adviseert mij goed over de juiste behandelingen en producten. Er wordt gewerkt met de nieuwste methoden en technieken. De prettige sfeer in de praktijk en de vriendelijkheid van het personeel zijn heel aangenaam, je kunt hier heerlijk ontspannen.

En het belangrijkste: mijn huid is zichtbaar opgeknapt sinds ik hier onder behandeling ben. Ik kan het dan ook iedereen aanraden!"

Sanne Kuijpers


"Professioneel, eerlijk en betrokken met als doel een goed resultaat, zo is mijn ervaring bij Cosmetisch Adviescentrum Myriam Grefkens. Geweldig die  innovatie op het gebied van IPl definitief ontharen en ik ben goed door jullie begeleid. Jullie zijn top, dankjewel"
Trudy"Normaal kom ik nooit in een schoonheidssalon maar dit centrum is veel meer dan dat.  Ik voelde me op mijn gemak door de rustige benadering en kwaliteit van de specialisten en de ontharing met de IPL  waar ik voor kwam is een geslaagde actie. Ik hoef er zelf niets meer aan te doen.”
Ellen

«